Winnaar Brock Lesnar vs Alistair Overeem krijgt titleshot

Na een afwezigheid van ruim een jaar zal Brock Lesnar zijn rentree maken in de octagon tijdens UFC 141 dat plaats vindt op 30 december tegen Strikeforce kampioen Alistair Overeem.
Dana White, de zegsman van de UFC, vertelde dat naast deze prestige partij de winnaar ook een gooi mag doen naar de titel van de UFC bij de zwaargewichten. De winnaar van deze partij mag het namelijk opnemen tegen de huidige kampioen. Die komt uit de partij Cain Velasquez en Junior Dos Santos.

Ondanks dat Alistair Overeem de huidige Strikeforce kampioen is, was dat geen reden van White om hem gelijk een gooi te doen naar de titel. DIe moet je verdienen, aldus White. 'Ik ben wel benieuwd naar hoe goed Overeem nou eigenlijk wel niet is. Men kan wel van alles roepen, maar vechten in de UFC is een hele andere dimensie. Na zijn partij tegen Brock weten we waar Alistair echt staat.

De free online gay porn partij tegen Lesnar wordt de eerste partij die Overeem vecht onder zijn nieuwe management, gezien zijn recente breuk met Golden Glory.