24 maart: Oktagon met Petrosyan vs. Kyshenko en Overeem vs. Rizzo (INCLUSIEF PROMO'S)

Op 24 maart is er in Milaan wederom een Oktagon evenement. Maar laat je niet van de wijs brengen door de naam Oktagon want op dit gala zijn er naast MMA partijen ook kickbokswedstrijden op Muay-Thai regels en Fightcode regels. Tevens zal er een damespartij op deze avond te zien zijn. Een geweldig evenement en er is aan elke vechtsportliefhebber gedacht door verschillende soorten gevechten aan te bieden op één evenement.

Hoofdpartij van dit gala is een partij waar menig kickboksliefhebber al jaren op zit te wachten. Giorgio Petrosyan tegen Artur Kyshenko. Petrosyan is al jarenlang de onbetwiste nummer 1 maar heeft nog nooit tegenover Kyshenko gestaan. Artur is sinds zijn overstap naar Mike's Gym een ware metamorfose op het gebied van vechtsporten ondergaan. Van de 8 wedstrijden die Kyshenko onder Mike Passenier heeft gevochten, heeft hij er maar 1 verloren. Hij is veel dominanter dan voorheen en legt de tegenstander met speelsgemak zijn wil op. Omdat Petrosyan een vechter is met een dodelijke precisie en zijn tegenstander vaak 1 of 2 stappen vooruit is, wordt dit een geweldige partij.

 Een andere partij om naar uit te kijken is die tussen Valentijn Overeem en Pedro Rizzo. Deze zal plaats vinden in de oktagon op hetzelfde evenement. Overeem heeft zijn laatste partij gewonnen en staat 4-1 van zijn laatste 5 MMA partijen. Zijn tegenstander is Pedro Rizzo, een Brazilaanse Mixed Martial Artist maar die ook staand geweldig uit de voeten kan. Van zijn 33 kickbokspartijen heeft hij er 31 winnend afgesloten. Overeem moet op 24 maart vol aan de bak wil hij deze partij winnend afsluiten.

 De rest van de matchmaking in Milaan tijdens het hoofdprogramma van het Oktagon evenement ziet er als volgt uit:

Giorgio gay porn pictures Petrosyan vs. Artur Kyshenko
Valentijn Overeem vs. Pedro Rizzo
Jury Bessmertny vs. Christian Milea
Chingiz Alazov vs. Bovy Sor. Udomson
Mustapha Haida vs. Hunkar Kilic
Michelle Verginelli vs. Anderson Da SilvaDe PROMO'S:


You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video


You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video