Ernesto Hoost bij Benifit-shop te Groningen

16 juli 2011 – Ernesto Hoost bij Benifit-shop te Groningen

 

De kickbokser vertelt het verhaal van de Nederlandse vechtsportlegende Ernesto Hoost, die zich onder de bijnaam Mister Perfect staande weet te houden in een wereld van geld, roem, torenhoge druk en criminaliteit. Hoost is viervoudig kampioen in een sport waarin de Japanse fascinatie voor kracht, strijd en onverzettelijkheid wordt belichaamd, de K1. Anno 2011 komen er in Nederland tienduizenden mensen op de been voor een wedstrijd in de Amsterdam Arena, maar toen Hoost als klein jongetje voor het eerst de sportschool binnenstapte was dat nog heel anders.

 

Zaterdag 16 juli 2011 – 14:00 uur - komen Ernesto Hoost en de auteur Jens Olde Kalter naar Benifit-Shop | Vechtsportonline in Groningen. Het dampsterdiep is al jaren aan een verbouwing onderhevig, maar de grond zal nog meer op z’n grondvesten trillen als Hoost samen met Olde Kalter een kickboks demonstratie geven. Tevens zullen zij praten over de totstandkoming van het boek en is er tijd voor signeren en een foto.

 

Laat gay porn site via e-mail, facebook of twitter gerust weten of je komt! Elke deelnemer krijgt een presentje van Vechtsportonline en is er de mogelijkheid om het boek te kopen en direct te laten signeren door de heren.

 

Meer info kun je vinden op www.vechtsportonline.nl